Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör, kommer vi ses igen?




Hur mycket jag än ångrar mig

så spelar det inte längre någon roll.



Men det var mitt sista misstag av att inte lyfta luren.


Höra någons röst.



Sista gången.



För den här skuldkänslan, den här sorgen


över att aldrig mer få höra din röst.



Kommer att förfölja mig för resten av mitt liv.



När jag dör, kommer vi att ses igen?




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean