Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördags-limerick



Så var det retstickan från Bjuv
under volvons motorhuv
ropade till sin man
Sverker!!titta vad jag fann!!
din borttappade skruv!!!






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 512 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-14 08:32



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Haha...
inte snällt att skratta men det KUNDE ju varit ombytta roller...så jag tar mig friheten..
2009-04-13

  erkki
Du inspirerar!

Extended lime-rick

Jag hörde en snorig en karlstadstös
hon trodde som orsak: Skruven är lös
och började leta
i årsgammal fleta
Och hittade bös.
Så hon nös!!!
2009-04-01

  Carola Zettergren
:):)Himlars vad underbart kul!!!!
2009-03-31

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hehehe, han hade nog letat den tror jag
2009-03-18

  Eva Langrath VIP
Ett gott skratt gav du mig när jag hittade hit idag.

eva
2009-03-17

    Maria Malm
Hehe..bra att det bara var en..dessutom återfunnen..
2009-03-16

  Lillasyster F
He he he! Helt underbar!
Ler brett!
2009-03-15

  Lilla My* VIP
Ha ha*Ja, där fick han Sverker!
Limerickar = Rooligt:)
Snyggt Bodil!
2009-03-14

  Fredrik Stillesjö
HÄRLIGT! Tycker vännen Fredrik
2009-03-14

  Joanskij
haha, den visste var den tog!
2009-03-14

    BetweenTheLines
ha ha-kult lördagsmeck,din fyndige f..n:)
2009-03-14

  Yvonne
Kul limerick.
2009-03-14

  © anakreon VIP
"Gött mos"
som dom säjer
i södra Majerna.
Calle
2009-03-14

  Daniel_78 VIP
:) bra där!
2009-03-14

    © Birgitta Wäppling VIP
:)
Lockar fram leendet.
2009-03-14

    ej medlem längre
...vad får du allt ifrån??? *skrattar*
2009-03-14

    Mejja
Härligt! Underbart härligt!
Du får en att le
2009-03-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler gott till denna mångtydiga limerick på lördagsmorgonen.
Tack för det.
2009-03-14

  Erik L
Fyndigt och dubbelbottnad avslutning. Gillas!
2009-03-14

    leelee
Det är inte lätt när man har en skruv lös...de har för vana att ligga överallt. Tur att han har en sån teknisk retsticka!
:-)
2009-03-14

    tramp
hehe... då vet jag var jag ska leta !
roligt !
2009-03-14

  Njord
Det är inte bra att du får mig att skratta när jag har bestämt mig för att deppa.
Mycket roande limerick-artad dikt
Du ger mig alltid så innerliga skratt
Tack!
2009-03-14

  halmstrå
Bortsett från att det här nog inte är en limerick i formen, så är det en riktigt söt liten vers!
2009-03-14

    ej medlem längre
hon tar ord från himmelens hav
rinner som sav
titta som hon gör
Herregud! jag tror jag dör
jag går av!
Du är fantastisk på allt skrivande du Bodil!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg