Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Luftkonsert

 

Tidig morgon

 

Sidensvanskonsert och kråkekrax.

bland tallar.

 

 

Livet vill något.

 

Eva Langrath 2009

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-14 21:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men så fint..och den sista raden..verkligen bär fram..hur fantastiskt livet är..solen dofterna fåglakörerna
2009-03-19

  Bibbi VIP
Kanske lära oss bekymmerslöshet?
"Sen på fåglarna..." Matt.6:26
2009-03-17

  Mr Lindemann VIP
Jag befinner mig på trandans nivå med en skata och lyssnar på kråksången av en svala som inte gör en sommar

Fint avslut på din text här
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin den här var. Bär en vidare med de sista raderna.
Tycker mycket om den här.
2009-03-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
Skön energi ger din text!
2009-03-15

  Suzy med punkterna
Ja livet vill något. Fint!
2009-03-15

  Per Rydberg
Vacker pch hoppfull!
2009-03-15

  Fredrik P. VIP
ja, säkert! frågan är
vad när vårsolen
börja glänsa!
2009-03-14

  Måna N. Berger
Ja! Det kallar oss ut :)
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP