Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan som kan upplevas... en sorts längtan...


Närvaron...

Närvaron av dig
den härliga doften
smaken av jordgubbar

det kvicka temperamentet
skrattet som klingar friskt

vaket följer jag dina steg
lystrar till ditt tal

medveten som aldrig förr
av närvaron




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 405 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-14 21:55



Bookmark and Share


  Ilona _L
Så ljuvligt kan det kännas! Snyggt fångat!
2009-03-25

  KristinaE
Härlig läsning av glädjens närvaro - utstrålar kraft och liv!
2009-03-22

  stella
Underbar beskrivning av denna sköna känsla!
2009-03-18

    ej medlem längre
Mötet är som finast.. när "Närvaron" känns. Fint ordat!
2009-03-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket fin närvarande text.
2009-03-17

  papessa
romantisk koncentrationsförmåga...
2009-03-15

  Ullagulla
ja det där nya outforskade är alltid så fräscht och väcker så mycket tankar....fint!!!
2009-03-15

  berxper
Vilken underbart romantisk dikt. Ibland behöver inte personen vara där - men är närvarande ändå.
2009-03-15

  Sladjana Zubcevic
Underbart!
2009-03-15

    sunnanvind
känns som en underbar stund..(stunder)

medveten som aldrig förr
av närvaron

Beskriver en känsla av eufori ...vackert!!!
2009-03-15

  Epione VIP
Att vara nära någon, känna samhörighet.
Att sitta och dingla med benen på en sommarbrygga i tyst samförstånd.
Att känna närvaro trots avstånd.

Fint du fångade känslan i denna dikt min vän.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~