Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men vad är välan

en efterkonstruktion värd i en värld av jordiska måttande ögon




så blunda bara blunda och hör

 

 

den rösten

den rösten

 

det var den rösten

 

väckt

 

hade den lagrats

där inne

 

där nere

där uppe

 

där i det sinnet

där

 

sanningar sjunger moll till dur

där

böner landar lånad tid

bakom ljudens mur

 

hade den

 

 

nånsin tystnat

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 02:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket bra skaldat.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri