Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... välbehövd semester?


Ristat i Bark

 

 




lämnar det
som aldrig skrev
sin historia

lämnar det
som aldrig blev annat
än timmar i röken


av fräsande viljors träck

väntan i skapad konst
längtan

 

där gapas

konst
konst

konstgjord andning

 

vassens gäck

sen länge gammal lom
strupe sträck strupe sträck

och följer vindens vändning

 

lämnar det
som aldrig skrev
sin historia


låt vindarna bära det hän


lämnar för drömmarna
sa så


när kråkans ögon på
käppraka skaft

seende alla osedda håll

 

väckte den slummer
som legat i moll

 

ur tider av skuggande berg
där svalkan till slut sade

 

bra så

 

bra så

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 20:47



Bookmark and Share


  Vind
Bra så.

Märkliga bilder och stämningar du skapar. Kråkans blick.

Bra så!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri