Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tog mig bara tio minuter att skriva det här tramset, så håll till godo, jag är int mye för att bearbeta texterna


Sången om Jönköping (nu du magnus)






Jönköping är en härlig stad
ja, Jönköping är en för härlig stad
dit åker man på sommarkurs
och har man tur får man rum med dusch

Jönköping är en förfärlig stad
där kommer man från huvudstaden
med huvudet fullt av griller
tror sedan man ut på landet kommit
får sådan ångest att man käkar en hel ask piller

Jönköping är en begärlig stad
väl ute på gatorna ser man retsamma Ville
förstår sedan varför han bor just där
en helt häftig stad om man är kille
en sådan där av tjejer jagad blott benen bär

Jönköping är en besvärlig stad
svårt att hitta om jag är en vilsen turist
o fast jag vatt där ett par gånger
lika vilsen gick jag då som sist
men trygg ändå för den som har sånger

Jönköping är en bevärlig stad
motorvägen vet fan vad den heter
om man vill handla dock duger A6 per meter
förr om åren låg beväringar här
skötte terrängen som sig bör och lär

Jönköping är en härlig stad
ja, Jönköping är en för härlig stad
om fastän man ej alltid det gitter
hörs där i öronen flickornas fnitter
då får man fan vara glad




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 12:07



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Jönköping ÄR en underbar stad.
:)
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP