Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett slags helvete




den transcendenta kvinnan

 

 

nu

är jag

Lilit

nattlig demon

fördriven

överskridande till ödsliga landskap

helvetets

kalla rum

död genom vatten

 

 

jag är den vita häxan

Lilit

med den störtade ängeln

har jag lierat mig

ruvar

i den mörka skuggan

 

du

vet var jag väntar

för du är

redan där

 

                                         du

                                         förvisade mig

 

nu

hemsöker jag

under månbelysta nätter

din ljuva obefläckade sömn

sprider maror

 

i natten grenslar jag

fågeln Rokh

vars gigantiska skugga skymmer

allt ljus

 

det finns ingen sol i Jahannam

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-17 17:03



Bookmark and Share


  aol
Känner hur lysrörsbarnet inom dansar under den mörka vingen,
2015-12-12

  Suzy med punkterna
Så underbart...mästerverk
2009-08-26

  lyckeli
herregud, människa
hur du skriver helvete i så fall...

sagoförfattare, där
jag önskar fler kapitel,
är du....

...så bra....
2009-03-24

  Kalypso
Otroligt dramatiskt. Kan nog inte komma på mer än så just nu. Bildskapande helt enkelt.
2009-03-19

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!..alldeles enastående faktiskt, så den sparar jag!
2009-03-17

  Ex¤animo
Du målar upp spännande och mystiska bilder med den här...
Ett hemligt, mörkt och eldigt drama. Kram
2009-03-17

  ~Leonardo~
Lite av sagans mystik du beskriver skickligt.
det finns makt i din gestalt som flyger genom nattens mörker.
härligt!!
2009-03-17

    ej medlem längre
Mörka krafter i verksamhet.. mystik.. dramatik.. gåtfulla hänsyftningar.. BRA!
2009-03-17

  Mikael Lövkvist
Mytiskt och kraftfullt skrivet. Bra.
2009-03-17

    Patrique
Strålande i sitt mörker...vackert i sin onda önskan...Är dock starkt förvissad om att du inom kort hittar tillbaka till ditt Jannah och dess sköna trädgårdar...
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP