Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du har svårt för styvmoderlighet så rekommenderar jag ett hett och härligt bad istället för att läsa det här lilla försöket


Något litet om sexualitet






Många är teorierna kring kärlek
attraktion, sensualism och
då kanske inte minst akvariefiskarnas sexliv

för att inte tala om grönsakers själsliv
högeligen intressant...

från väl underrättad källa
påstås det att just det vanliga inet och utet
har någonting att göra med tågsätts sätt
att köra in i och komma ut ur tunnlar
särskilt då i de Schweiziska alperna.

Titta bara på hur väl mående
detta lands söner och döttrar äro.

De älskar icke blott öl och höga höjder
utan dessemellan
även varandra och med varandra.

Det har ingenting alls
med storken eller skogsduvor att göra…




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 20:37



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Och man skall icke förglömma att det är ifrån detta höglänta land vi har fått de världsberömda gökaklockorna!
Carl-Erik
som kontrar med fyra joddlingar i 3/3-dels takt.
2009-03-19

  Suzy med punkterna
Ännu en härlig text från dig!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP