Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senankvällslimerick



så var det gubben ifrån Örbyhus
som köpte sig en gladiolus
sällsam till den graden
att när han vattna på bladen
sa den:vatten!haru ingen spiritus?







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 495 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-03-17 21:22



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Limerickens mästarinna minsann!
2009-04-13

  Carola Zettergren
:):)Hihi..tokfia var det ja!:)
2009-03-31

    Maria Malm
Åh, den växten blir dyr i drift! Tack för leende!
2009-03-20

  papessa
det var en glad en..även utan spiritus..
2009-03-20

  Njord
Härlig limerick som får mig att skratta
Tack Bodil!
2009-03-19

  Erik L
Väldans fyndigt och välskrivet, som alltid från din penna!
2009-03-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha du är bäst
2009-03-18

    Barry from Pattaya
Inget bra. För komplicerat. Poesi ska vara enkelt, men ändå träffande. Läs mina grejer. Dom fattar man.
2009-03-18

  Maria Zena Viklund
haha du är la bara för underbar!!
2009-03-18

    Mejja
Limerick-fantasten har återigen skapat rader.
Underbar läsning som gör en glad
2009-03-18

  Kristina Wallbing
Aha! Nu förstår jag hur blomman fått sitt namn, GLADiolus!
Och du är helt suverän på limerickar!!
2009-03-18

    wildrosen
ja du är även limerick mästare...du har en så härlig humor..applåd
2009-03-18

  © anakreon VIP
Erinrar om gubben som fått ohyra i håret i brist på annat tvättade skalpen med Absolut Vodka.
Problemen kvarstår fortfarande, men han har Gästriklands gladaste löss!
Calle
2009-03-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara le stort
vilken tokfia limerick
2009-03-17

  friheten
Vackre
2009-03-17

  lodjuret/seglare VIP
en blomma till lus
kommer aldrig in i mitt hus
alkohålens skador ställer till
sånt som väl egentligen ingen vill
ha in i sin kropp i sus eller dus?

jag bokmärker förstås eländet
2009-03-17

  Lilla My* VIP
He he**Det var en senankvällslimerick som hette duga!
Gladiolus o spiritus på dig;)
2009-03-17

  Tina Q
*skrattar*
Ja, DET var en sällsam blomma!
2009-03-17

    tramp
ha ha... kött ätande växter har jag hört om men detta :-) dyr växt i drift !!

applåd !
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg