Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. med tillförsikt. Varför sån panik? Stämpla ut och ta en stjärnpromenad ett slag...


Men den där vet inte vad hon vill ens!

 

 

"Nej tack, inte idag. Kanske i morron?"

 

sägs höras som

 

Nej -  Evigt Beslut.

 

har man svårt eller har man panik

i fabriken med nåt

har man hårt väder på toppen

är det hårt läder på kroppen

 

Nej - är ett nej är inte ett Ja

men lyssna då på viljan

 

inlindad i tvekan

osäkerhet och ta ett steg tillbaka

vaka smaka på möjligheten

 

Ett Nej är ett nej

just då

 

och se på kappan

medan den vänder

just nu är annat då

 

kansket var

en fråga så




Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri