Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spaciousness inspirerade genom att skriva om kinesiska tecken


Kritik på en text (173)







intresseväckande o tankeväckande text...
möjligheten finns ju att de har typsnitt
som antingen är just alla dessa tecken,
som ligger i undermenyer under
tangenttrycken, eller så kanske
tangenterna bara har en del av varje
tecken så de skapas tillsammans när man
lägger ihop dem, nä jag får snömos i
hjärnan av att söka lista ut det...
det är ju iallafall så att när man
skriver texter i word så går det att
markera texten och ändra typsnittet, i
de tecken som sorterar längst ner i
listan av typsnitten det går att välja
bland är det så att olika tangenttryck
skapar olika former på tecken, även
knappen för stor bokstav ger olika
former, där finns tecken för exempelvis
båtar och paraplyer, semester, pilar i
olika riktningar, böjda pilar för
korsord osv det är bara att prova sig
fram, skriv först hela alfabetet i en
enda lång rad med ett space mellanrum
och markera sedan hela texten i
redigera, välj sedan ett typsnitt som är
tecken och vips så blir alla bokstäver
olika tecken istället, gör om samma sak
med ett annat teckensnitt och du får
andra tecken... lycka till




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP