Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till skugga och sol.




I skugga och mörker.


Till skugga , ge mig inspiration.


Lyfter och letar, överallt.


Men det är tomt.


Tomt på ord

på bilder


på lögner och sanningar.


Till skugga och sol

ge mig inspiration.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean