Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=DmNZOuvUP3g


Dirty Pretty Things


dirty pretty things

ekliptikan

vi är balans när hon välter
sin kropp genom mitt jag

och hittar fönster

~

inatt vill jag älska på kanten

men pojken inunder är starr
rädd för det sista steget

att det är det ouppfyllda
som håller henne kvar

jag gråter annans tårar
och låter henne snuddas

en flykt över allt jag skulle

sedan tillbaka igen

~

dirty pretty things

och hon är månlandningen

långt innan imperialisterna
uppfann och flyttade miljarden

ett steg utan optik

ingen lins
men jag var där

sånt behöver inte vi

men vi har det när vi behöver

~

hon mjuknar under blick
och droppar inför vasst

en tandrad
och hon är renaste rymd

~

dirty pretty things

tre grader från växelvarmt

du blev viktig igår

~

hon vänder allt med en cigg
blåser vigselringar mot tak

skalar min blick

någon sa titthålskirurgi

och lämnar sedan kvar
en tidskrift, förundran

sköna glittersvärta
jag bläddrar fortfarande

~

en kvällspromenad

jag måste knyta gångvägar
och vet att hon vet varför

hon kommer att lära mig
jag vet att hon kommer

visa mig konsten
om sax och klack

om hon bara visste
att jag dyrkar henne

också en famn inunder

~

hon tänker hål i marken
hon gör så för att reta mitt lugn

pekar, viskar och ler

bara en distansminut
vinet tar oss dit ikväll

det finns något vackert
där i det lagom destruktiva

två jagade blir kamouflage

~

hon skulle kunna måtta ett steg

ett steg just här
rakt upp i luften

och jag skulle tro henne varje gång







Fri vers av Pah
Läst 972 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-20 19:21



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Du skriver så bra att jag måste bjuda på ett litet rim

bra
bra
bra
2009-03-21

  Fredric
underbar text... Välter fram och tillbaks över skärmen... Dock, kanske ett par ord för lång för min vältrande hjärna...
2009-03-20

  Nina Ahlzén
en sån förunderlig, magisk kärleksförklaring.

"hon tänker hål i marken
hon gör så för att reta mitt lugn
pekar, viskar och ler..". Detta känns stort, att verkligen se den andre.
2009-03-20

  Svartsilver
du skriver så underbart. jag blir yr.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah