Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

när tanken lockar

iväg på villovägar

hjälper anden mig

med tilliten

den värmer

ljuser upp

mitt inre

håller energin

på rätt köl

i detta virrvarr

av väntan




Fri vers av Sandvargen
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen