Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack ...

mor

mitt i din vimsighet

är du klar

vet vad du vill

& inte vill

 

     men tiden rinner

     likt sand

     mellan fingrarna

 

jag försöker byta

sorgen mot tacksamhet

för allt du gett

till mig

till andra

 

     ibland lyckas jag

     riktigt bra

     ibland vrider smärtan

     sakta hjärtat ur led




Fri vers av Sandvargen
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 19:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Blir enormt berörd av den här..så vackert..den KÄNNS onekligen!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen