Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, nej!



Åh nej, vill inte förlora dig.

Lyssna inte på dina dumma tankar


våra dumma tankar, samma ibland.


Du försvinner ibland, flera dagar som känns som veckor och månader.


Har hittat mitt hjärta nu.


Ett att ligga och lyssna på, lukta på huden som är utanpå.



Längst där inne är jag kanske inte din och inte du min.


Men vi tar oss in, närmare och djupare inpå.


Medans påskmusten skummar över och de rosa tulpanerna ser röda


ut i den blå lampans sken.


sitter jag här, ensam och utan att le.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-21 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean