Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om haiku med mera


Korta texter tar inte... (High Q)







...lång stund att läsa
men kanske efvigheter
att söka tolka




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 21:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, varför inte lägga över arbetet på andra! jag ser på ett av dina ord att dikten verkligen är uråldrig. Dags att någon tolkar den snart!
2009-03-23

    Erika H
*ler*

det är inte längden som avgör
innehållet kan vara så mycket mer än utrymmet

gillar denna...
2009-03-21

  Mr Lindemann VIP
Här tycker jag så att katten får till det bra och det kan anses som så då att detta är kort och koncist uttryckt!
2009-03-21

  Yrre VIP
Så sann så sann!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP