Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Horse; Power (1+1+1=1)  - smidda lås och svedda nycklar


stallbackens lår

 

 

det kom i tankar om

en hage
ett minne
där två samtalade men bara en
i sitt sinne var kvar


vaknade av gråt i metall
mot metall som raknade


bittert hamrad plåt
järnhäst vaknade i vår med saknad

egentligt stall stod tomt

dussinet förlåt och hinkar
sinade på tårar

 

vem öppnade locket av hårdaste trä't
bara för att gångjärnen grät

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri