Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Zebran

 

mitt eget

skrälle vägrar

starta och ingen

kan förstå varför.

 

Bärgning två

gånger på en vecka,

 

denna elektronik,

 

så nu får jag

leka Zebra.

 

passerar inte

obemärkt.

 

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-22 09:58



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Schysst bil!
2009-03-23

  Michaela Dutius
Den bilen passar dig Eva...underbar är den ju!
2009-03-23

  Carola Zettergren
Det var ingen vanlig Zebra!!!:):)
2009-03-23

  KristinaE
snygg bil - zebran !
2009-03-22

  Måna N. Berger
Om du, Gud förbjude, skulle komma på tanken att råna banken så använd inte den bilen som flyktbil! :)))
Annars är den ju läcker!
2009-03-22

  Suzy med punkterna
Måste dock väcka förtjusning på vägarna bland allt likadant
2009-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då
så det kan gå...
2009-03-22

  Fredrik P. VIP
haha! det var en
rolig bil som väl
kan få poetföraren
att skratta sig
igenom dagen...
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler i eländet.
Ja kanske är det bättre med ett hjärta som för ben än opålitliga relationer med herr elektronik.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP