Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken





när jag kisar
för att verkligen se
hur du såg ut

har tiden tagit halva ansiktet

men blicken

går som en stålvajer
genom år

och världsdelar






Fri vers av Alfie M
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M