Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Det är ett stort mörker

jag går ensam däri

Kan inte nå dig


Du är så långt bort

Du vill inte bli nådd


Smärta

Den första med dig


(Vet inte om jag orkar med detta mörker själv)



Hur hade det varit om jag nu älskat dig





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean