Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bågskytte, en sport mina barn gillar; här ill. av dottern Sara D: as "Joocsh" på Deviantart.com




pilspetsar kan bytas ut

 

 

vår

vinter

ibland värre än mörker

 

när det svarta blir ljusare än det vita

när lycka hos andra svider och man vandra med önskan

om än mer lycka för de käras skull

 

ibland värre än mörka

vintern

vår

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri