Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild i vattnet


Jag hittade dina övergivna blickar
längs den största aveny
man kan tänka sig
ensamheten hade växt sig enorm
till och med träden böjde sig
överallt kunde jag se viskningen
du bar på
den var lika mörk som floden
överträffades endast av övergivenheten
det hopplösa hade blåst ut livet i dina ögon
kvar fanns bara ett skal
och ett darrande andetag
till och med mörkret på himlen
hade lämnat dig
där





Fri vers av Herr Ångest
Läst 319 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-24 00:19



Bookmark and Share


  SeXara
Nästan obegripligt vackert, den här berörde mig mycket!
2009-03-28

  Trolltoffsa
Hundra procent känsla!

Väldigt visuellt på något sätt... starka bilder.
2009-03-24

  Mr Lindemann VIP
I dina urholkade spår som ledde till baren, där fortfarande nedgångna gäster pratade om din svartsyn när du tittade på dem. Just där var det speciella som var du kvar väggarna som bar dina minnen med ett suck

Blev lite inspirerad

Annars tyckte jag att den svarta texten bar som du skrev!
2009-03-24

  peter markurth
bra, tomt,
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest