Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack E. Tillägnas dig :) Tema på djur, normer och fortsatt utdrivning..^^


coyote, minns du

schakalen

hyenan

gamen

råttan

kackerlackan


ack ge mig sjalen

medelmåttan
liggande åttan
balansen evig


ramen ramen
hyenan gnagde
gamen fjädersatte
råttan balanserade
kackerlackan bar iväg


ge mig sjalen
och låt mig vara
lagom

ifred

schakalen
är ännu inte galen
sa tuppen - ingen coyote
inte ens de'

bara lagom vred
på talen hållna för

smickrande änglar av hinhårs
gläfsande förebud om vandalen utifrån
så skjut ifrån med åran gjord av ramen
och dra dit väggar klädda finns
att hänga
normer på

 

(no orm mer - öh öh öh.. och någon ylar därborta, hör...)

 

dra dit djuren är förbjudna
ditt ludna stycke falskhet

dra
och ge mig sjalen
för coyote kallar mig
hem

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri