Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hihi, ibland är det kul att diska klockan 5 - "När verkligehten svänger tiden åstad, hörs ekon före ljudet och ljudet före handlingen för..


det är så jag lovar, var så eller nä, det är, fast

 

 

det var en gång en saga och

 

 

svarthål

virvelns inre

 

nu är redan försent

 

sagan suger sig själv

genom rummet

 

skålen

fri skjuts av tid

den andra tom

 

jag väntat den backen ska komma

 

åkte aldrig

ensam

du

 

 

den är längre framåt än den var

 

än du ens anat

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri