Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för evigt älskad




den gäckande kameleonten

 

återigen

 

visar du dig

i ny skepnad

som den skimrande mångfärgade

kameleonten

 

                                     men jag ser dig

 

du

är den enslige oliktänkaren

den oanpassade

rebellen

dissidenten

som bygger murar runt din rädsla

 

skälvande

lyfter du varje natt din tyngda kropp

ur sarkofagen

skakar fuktig mylla ur ditt långa hår

efter dvalan

 

förklädd

har du alltid varit

drakkung

frihetskämpe

älskare

far

 

men

kameleonten

är inte förklädd

bara

                                                        mångfacetterad 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-24 20:08



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Jättebra känsla i dikten, som för övrigt är otroligt välskriven. Mycket tilltalande!
2009-03-25

  annso.fie
Underbart! Dina målande ord skapar en sagolik berättelse framför mina ögon..väldigt vackert..
2009-03-24

    Patrique
Strålande !
Om någon...i sin ödlekropp genomskådad och sedd av Dig...
2009-03-24

    ej medlem längre
En fantastisk personbeskrivning! Som täcker flera dimensioner.. vinklar och aspekter
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP