Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'typiskt' av erika h, inspirerte


Kritik på en text (184)





själv är jag
mest ute för
att bli riden

rätt ut över
markerna som av
en bevingad häst

som är redo
att lyfta rakt
upp mot solen

just då vingarna bär




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP