Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte låta ditt mörker bli mitt


men

hur ska jag låta bli


just nu
blöder mitt hjärta


koltabletter natten till lördagen

du kräktes svart sen


jag får frågan från de omkring mig
hur orkar ni

vad finns det för val


inget där jag står






Fri vers av Helene Månsson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 08:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Nej, man bara måste. Tankar till dig från mej.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma