Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänker förstås att den där gossen h h kan minsann inte sjunga mycket bättre än jag och då skulle du bara veta hur avundsjuk jäg är, 41 grader minst, det konstiga med hellströms musik är att den påminner en del om pink floyd...


Good thinking in a zoo near by







I sure do

want to see


a wet koala beer



some of

these days now


(under the sun of crazy love)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 19:56



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Hört talas om Dylan Thomas?
Om inte – läs.
Jag kände igen mig.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP