Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är fantastisk i sängen, när jag sover... Jag är en fantastisk älskare, jag älskar att laga mat...


Något litet om kärlek IV





jag har hört att kärlek är farligt
att utöva under bilkörning
om det är handskarna av som gäller...

...såvida det inte handlar om
egenkärlek förstås...

...att berömma sig själv
för allt man gör
när man är ute och kör




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-25 21:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Superb!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP