Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fas

 

 

dags nu

dags för bindningar att kapas

dags för mönster att brytas

dags för

 

vindar att vända

dags

 

för åter

en

 

soluppgång

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri