Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
börja plocka en... och en...


tagg

 

 

efter tagg

 

efter

tagg

 

 

återta

liv

 

efter återtagen

kontakt

 

åter

 

 

ta

hand om

 

ta

liv för liv

 

ej kramptag

om rosens stjälk

 

tagg

för tagg

 

för tagg

 

för 

 

tagg

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri