Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hört på stan: Vintern är lång som den är? .. tänker... en.. för en.. för en... våren har tidig grodd... - krokig och högt pannsatt!  -  diffust ska med diffust fördrivas?


tjafs och en kaffe tack

 

 

ja men visst

kommer du ihåg

men en kaffe då

 

vet inte om jag vågar

 

timmar efter:

åh förlåt jag drog iväg

 

gjorde du ok

bra så man vet

så vad

 

men sulla mellan rader så

 

 

jaha jo astrologin ja

och kaffe är ganska diffust förståss

 

men tjafsa inte nu

 

 

nä just

bye

 

annan dag blir bra

 

nä bye

inge tjafs

 

bye blir bra

(blockad)

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri