Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haha...ha



- heej, vad du ser moloken ut då?


- ja, jag kom på min flickvän med att skratta tillsammans med en annan man...


- oj


- mmm...


- är du säker? jag menar, det var inte bara sex eller en kyss eller så?


- nope, jag är säker, de skrattade tillsammans, så förmodligen har jag förlorat henne... 

















Övriga genrer av alfa VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-27 12:33



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Kanske det... men inte helt säkert - beror ju faktiskt på skrattets karaktär. Men du fick i alla fall mig att skratta. Gott så!
2009-07-05

  clueless
Genialisk!
2009-03-30

  Losnall
Jag vet inte om man borde skratta eller gråta... Får en att tänka.
2009-03-27

  Ulf Lagerholm
nog känner jag åt vilket håll texten vill peka, detta med att älsklingen har något djupt känslomässigt tillsammans med någon "utomstående" där textjaget är exkluderat, nu kanske inte just att de skrattade tillsammans är ett helt lyckat exempel på "själslig otrohet", skrattet har ju så oändligt många ansikten, och de flesta av lustifikationenens varianter kan man väl utöva, ha gemensamt med i stort sätt vem som helst, problemet med slingan är att den inte redovisar vilka sorts glädjeyttringar det skulle röra sig om ...
2009-03-27

    leelee
Aj, aj, aj...
2009-03-27

  Mygg
haha...ha ha
Den här var nästan lite tragisk, eller komisk?...tragikomisk bestämmer jag mig för och skrattar lite till hahaha
2009-03-27

  Miss Mod
Enorm text, saknar ord.
2009-03-27

  Lilla My* VIP
Ha ha**Ja..sex hade ju varit en helt annan sak...men att skratta där går gränsen för länge sen:)) Jäkligt kul text som ger en tankeställare till de som ev behöver!:)
2009-03-27

  peter markurth
shit...
2009-03-27

    FinnRaggarn
Synd för honom

haha...ha
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén