Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden vägde bly på det fjäderlätta pappret



Jag vet att det handlar om att ge och ta
men
Vad är det för vits med att locka fram någons leende
för att sedan slå ut framtänderna?



Det var det enda hon skrev


Innan hon slickade igen kuvertet
med blodröda läppar




Fri vers av HQ
Läst 523 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-28 00:10



Bookmark and Share


  blaite
Shit så kort och så bra..
2009-07-03

  Erikjohansson
Helt underbart skrivet! så direkt på saken, ibland brukar det irritera mig , men verkligen inte här! applåd!
Kom gärna förbi mig och läsa mina dikter om du har tid och lust!
/Erik
2009-03-28

  Elaine.S VIP
Grymt bra!!
2009-03-28

  Sladjana Zubcevic
"Innan hon slickade igen kuvertet
med blodröda läppar"
Underbart skrivet!
2009-03-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande. Som läsare känner jag "smällen"......
Tanken är så suverän. Och bettet när man ser bilden framför sig!
Applåd
2009-03-28

    ej medlem längre
Symbolik och realism knyts samman i läsarens ögon och framkallar en text som skrämmer och berör, ger innehåll en gestalt som låter tårar i tecken rinna ned för kinderna.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ