Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röjer... ^^


bris

 

 

kommer nära
kommer här

kommer alls


eller bör dovnad kväll
sära sitt tecken
bredvid tvekan om misär

staga saga suverän

sakta
länge lovad



beakta

 

(för bäcken rinner så, ja)



kommer nära

akta
hela

kommer här
dela



kommer bäva
sträva
kriga blint fäste


mitten kommer skälva

kommer tid för saga
staga sakta

fäste gjuta


kommer nära
bäva

och svag dallring
avslöja

skiftning i våg

 

förskjuta

 

vidrör på nåd

 

kommer bråd

bråd tråd

 

 

gallring

kommer njuta

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri