Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolk




i sidan

 

 

jo jag vet

våga ja

 

(pytt inbilla dig)

 

medan jag lyssnat till knastret från tinande pölar

 

men det är inte jag

så våga är inte ens registrerat

som alternativ

 

mitt mod

missades

 

att ens svara ett hej

 

men tack

nu ser jag din rädsla

 

vill inte ha den

mina bärriärer smeker dig redan

gnejsigt

 

men van arbetarhand riktar ofta fel

(granit sliter ont)

missad stenkastning

 

 

hur kan du inte bara tippa när du rammas av murar

vad är du gjord av

 

 

ord?

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-03-28 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri