Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från andrasidan - du har ditt bo Grå, och alltid


vaka

 

 

mot

ytas spegel

 

tyst skog

vänder blick bort

 

viskar ur vass 

visdomar kort

 

ytterligare ynnest

ännu en morgon

 

ypperliga ur strupe

av vit majestät

 

vågmästarroll

(ja, jag lyssnar)

 

svart

var inte natten

(ja, jag lyssnar)

 

 

sångsvan ståta graciöst

given grå skrud för stund

 

emellan

 

förskingrad sekund

ur dimma trevande myrkant träder

 

gårdags grummel

gårdags drummel

 

annat oväder fyller

skutas segel

speglas

 

mot

ytas spegel

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-03-28 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri