Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till det mycket speciella stället.. där jag finner mig själv..


bland mina snår

Bland taggtrådsrosor och annat snår
finns villrådigheten..som ter sig svår
men bland gläntor och solbelysta ängar
lär jag lägga mig ner och liksom drunkna
till fantasin som tar väldiga svängar






Fri vers av ~Leonardo~
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-28 09:54



Bookmark and Share


  KristinaE
..skön livsbejakande läsning
2009-03-31

  Epione VIP
Sorry det ska vara drunkna..
du har så rätt så..:)
2009-03-29

  Epione VIP
Mm.. fint därinne på soliga ängar
Positivt tänkande skär sönder de snåriga och taggiga buskarna.
Ska det inte vara drunknar?

Ingen versal i titeln men i början på texten ser
lite konstigt ut.(tycker jag)
Fina poetiska rader.
Speciellt den sista delen där fantasin tar ut svängarna.
;)En ros till dig
2009-03-29

  Lili Samuelsson VIP
intressant titel, detta snår som bara uppenbarar sig "ibland", inte alltid, utan då och då, jag gillar det där "ibland"
2009-03-29

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-03-28

    ej medlem längre
Det verkar som vi är många.. som har våra särskilda platser där vi hämtar energi och samlar tankar. Tack för att du visade oss till ditt "speciella ställe"
2009-03-28

    sunnanvind
Låter som ett ganska bra ställe att finna sig själv på!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~