Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Defragmentera, av sidhe, inspirerte


Kritik på en text (187)







...ibland känner en författande
att enda vägen till att födas på nytt
är att utsätta sig för risken och faran
med att gå drunkningsdöden till mötes
samt att efter den sista kallsupen
få svaret på om det är livet eller döden
det är dags att gå till mötes...(?)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 13:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Klockren!!
Kan inte låta bli att bifoga denna...:)
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=484350

2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP