Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksblomman

Plantera frön av visdom i medvetandets bördiga jord, låt dem slå rot i din egen erfarenhet, vattna dem med kärleksfull tystnad och låt uppmärksamhetens ljus smeka dem. Om allt går väl kommer ditt hjärta likt en underbar blomma öppna sig och sprida kärlekens väldoft till världen.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-29 21:41



Bookmark and Share


  aol
Underbart rörande vackert skaldat vännen,
2016-04-21

  Ninananonia VIP
Vacker dikt! :)
2011-03-18

  Cosmic Johanna
Mycket vacker diktblommning,

kosmoapplåder för detta vackra budskap.
2009-06-10

  livsdans
Japp...snyggt!
2009-05-07

  Sturesdotter
Oerhört fint o så oändligt tänkvärt!
Bokmärkes!
2009-04-08

  Jazz-75
Ja verkligen positivt, vackert och trösterikt. Tack för de raderna...
2009-03-29

  stenhur VIP
Vackert, vist och trösterikt!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP