Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild


Räknar

Jag räknar
himlens moln
i markens speglar
de hål där droppar
ser på mig

när ytor blinkar
springer moln
och vågar kanten
då finns bara skyar kvar
för mina drömmar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-29 22:31



Bookmark and Share


    wildrosen
fantastiskt vacker..applåd
2009-04-03

    © Birgitta Wäppling VIP
Väl beskrivet, av bilder som speglas i vattenpölars skepnad.
2009-03-31

  Stefan Höglund
Väldigt vackert sätt att använda språket. Tack för den.
2009-03-29

    Jnåt
ingen dålig bild!
2009-03-29

  Roula O
ljuvligt...gillas!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö