Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelar livs dröms teater



scen i mörker
spelar våra drömmar
på livets teater

regissören
draperidragaren
ljussättaren

åskådaren

månadslön
reglerad arbetstid
semesterersättning

du är den ende
som lever fullt ut
dessa livets dagar
timmar och sekunder
livs gratisstunder

du är den ende

just därför
att endast du
bär ditt liv
högburet
drömrikt




Fri vers av Ronny Berk
Läst 481 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-05-08 08:15



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så vackert!!!
2009-05-29

  Roula O
otroligt fint skrivet...
2009-05-08

  Carola Bouvin
Så rätt och så fint att för mig aldrig förglömma dessa rader.
2009-05-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Åså fint
och så sant.
2009-05-08

    Tea Alex
Stämningsskapande!
2009-05-08

  Sladjana Zubcevic
"scen i mörker
spelar våra drömmar
på livets teater"
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-08

  * Ammi *
tänkvärt och vackert om livets spel och drömmens teater, ja .. där vi är allt i ett och kanske kan ändra på slutet, vem vet.
2009-05-08

  Sturesdotter
Tiden, pengar, livet..det gäller att ta allt i beaktan och inse vad man har. Fin!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk