Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns inte

mina ord biter inte på dig

det jag vill ge är inget du vill ha

jag slår huvudet i väggen

stannar här

hoppas

men det är inget du vet

hela jag är öppen för dig

men

jag är ingen du ser




Fri vers av Dalia
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans