Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I virvelns mitt

I virvelns mitt en stillhet och ett lugn jag fann.

Alla konstruktioner jag så omsorgsfullt byggt upp,

försvann i ett tjutande inferno.

Plötsligt var allt stilla klart och rent.

Vad var det som jag känt?

Något hade hänt.

Bortom alla tankar en ny dag gryr.

I hjärtat finns inget kvar som pyr.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-30 11:01



Bookmark and Share


  aol
gillas vännen, här finnes ett tempo jag gillar,
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP