Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som ger så mycket av sig själv, ska belönas med allt som livet har att ge...


I mitt växthus

Jag odlar í mina tankar
och hoppas att något gott
ska spira ur dom

Den grönska som ej fått näring
slår nya knoppar...
i hopp om att finna
solsken igen

Om du ger den näring
och vill släcka min törst
är jag dig evigt tacksam
och förevigad i min själ





Fri vers av ~Leonardo~
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 11:03



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Om du ger den näring
och vill släcka min törst
är jag dig evigt tacksam
och förevigad i min själ"
Vackert skrivet!
2009-04-01

  Ullagulla
vackra rader om att låta det vackra komma till sig och på så sätt blomma upp...att näringen man får av en annan är den man behöver för att nå solen och värmen...så tolkar jag den ialla fall......
2009-03-30

    ej medlem längre
En odling som har alla förutsättningar att lyckas.. Det känns som om livskarften kan få kärleken att spira i ditt växthus
2009-03-30

  Aisha VIP
...så vackert...
tycker om detta...
ger fina bilder...
hoppas att du får en överdådig grönska i växthuset framöver...!
:-)
2009-03-30

  Epione VIP
Vacker poesi
du kan verkligen få ett kvinnohjärta att vekna
i ditt växthus ska de vackraste blommor få blomma
vattna dem väl med näringsrikedom
jag tycker inte om dom i text..dem eller de
En ros till dig
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~