Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maskrosor är härliga att se, de lyser upp marken nästan lika bra som av oskuld nyfallen snö


Ibland blommar asfalten





ibland lägger jag
som örat mot rälsen och lyssnar
efter sedan länge
till skroten körda tåg...

...jag kan inte låta bli
att lyssna i vinden efter röster
som sedan länge tystnat

en gång i tiden var de nu
gamla stationshusen fulla av liv
liksom dessa perronger
byggda i plank eller sten

ej blott skenskarven
bygger bo
i en gammal järnvägares öra




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP