Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett MMS, eller ögonblick i tiden.


Snapshot.



Det påminner om något som var -


mina kläder ligger i en hög på golvet

använda kondomer,

på min hud din doft

vi blundar, vi ligger kvar


telefonen fylld av sms

om längtan

bortom avståndet

färdas

allting överallt

ingenstans


- till något som inte längre är.




Fri vers av Johannes
Läst 766 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-30 13:38



Bookmark and Share


  elden
Applåder till poesi som känns
2009-04-13

    ej medlem längre
"bortom avståndet
färdas
allting överallt
ingenstans"

ögonblicksbild, inzoomad, exakt
nära närvarande
2009-04-01

  Robert W
ärligt, öppet och naket.
och kanske just därför -
svår att läsa men lätt att tycka om.
2009-03-31

  Ms Lovecraft
Din text är bättre än min.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes