Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>passiflora caerulea (passionsblomma)</em><br>


inuti min blomma.... intense desire

 

 

"den korta stundens gåva

en förnyelse av själens gamla ljusspår

överallt där den en gång har passerat obemärkt

en ny andedräkt för den sökandes döende själ" 

 

 

tankar 

rinner ner längs

mina fingrar

som blommans nektar

söt

 

samlas upp i de urgamla kärlen

                                                     inget här är nytt

 

lidelse

är min blå blomma

 

oförminskad attraktion

evigt nära solen

het

intensiv

passion 

 

innan natten faller

inget

 

med denna kärlek

slår din heta andedräkt

mot murarna

som granater

som pojksoldaternas kalasjnikov

                                                   du vet väl

med denna kärlek

 

och

bara för en enda gång

förneka inte

 

den blå blomman

 

se

så vacker

                                           eternal

 

                                           to endure devotion

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-31 14:17



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart...
2009-04-02

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwww---när blev du en sådan duktig konstnär, jag applåderar denna stora ordkonstnär!
2009-04-02

  Seasons VIP
Du skriver otroligt vackert-stor applåd, älskade att läsa denna!
2009-04-01

  KristinaE
vackra rader i passion med blommans fägring 'kärlekens magi' brinner i dess tillblivelse!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP